O nama

Istorijat razvoja IPTV

2009
2010
2011
2012
2013
2014
2009

Stvaranje ideje

Sve veće udaljenosti sa zavičajnim predelima stvorile su potrebu za osećajem kao kod svoje kuće. Da bi se zadovoljila osnovna potreba za dobijanjem kompletnih audiovizuelnih utisaka kao kod svoje kuće, stvorena je ideja da se to i omogući na što jednostavniji način, a to je preko TV-a kanala sa EX-YU prostora.

2010
2011

Vest se širi velikom brzinom

Broj korisnika je naglo porastao, jer je pružena adekvatna zamena za velike i teško prenosive satelitske antene. IPTV je uzeo zamah u realizaciji programa EX-YU kanali i na mom TV-u, bez satelitskih antena. Stvoren je savršen sistem gde su se IPTV uređaji mogli nositi bukvalno u bilo koji kraj Evropskog i Severno Američkog kontinenta. Osnovni zahtev je bio da postoji internet pristup od minimalnih 2mbps.

2012
2013

Na putu do zvezdanog neba

IPTV risiver novije generacije je postao dostupan svakom novom korisniku sa pojednostavljenim menijem zbog starijih osoba koji se nisu snalazili sa prethodnim modelom zbog mnoštva naprednih opcija. Na ovom novijem modelu IPTV box-a omogućen je direktan ulazak na TV kanale sa EX-YU prostora. Dodata je i opcija za programirano snimanje omiljene emisije sa TV-a, na dodatni prostor preko USB povezivanja, dok u isto vreme korisnik je u mogućnosti da prati bilo koji sadržaj na bilo kom drugom programu.

2014

Nova zvezda je rođena

Kompletan paket PINK-ovih kanala je proširen uz nove kanale sa EX-YU prostora. Promenjena je platforma samog sistema na IPTV box-u, kako bi bila lakše za korišćenje po želji korisnika. Maksimalno najbolji proizvod u trenutku je dosputan svima koji žele da koriste usluge IPTV Kopernikus-a. Brojna svedočanstva korisnika govore u prilog najbolje usluge.